υλικά
- 32 μπισκότα Oreo
- 7 κ.σ. λιωμένο Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ
- 400 γρ. κρέμα τυρί
- 1 βανιλίνη
- 100 γρ. ζάχαρη
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ 35%, κρύα
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε 24 τριμμένα μπισκότα oreo, προσθέτουμε το λιωμένο Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ, ανακατεύουμε με πιρούνι και βάζουμε το μείγμα μας σε τσέρκι 20/20 εκ. με στρωμένη λαδόκολλα.
- Στρώνουμε το μείγμα και το βάζουμε για 10′ στην κατάψυξη.
- Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα τυρί, χτυπάμε με το μίξερ χειρός, προσθέτουμε τη βανιλίνη, τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ 35% και χτυπάμε μέχρι να σφίξει το μείγμα μας.
- Προσθέτουμε 8 σπασμένα μπισκότα oreo, ανακατεύουμε απαλά και στρώνουμε την κρέμα στο τσέρκι.
- Βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και κόβουμε σε κομμάτια.